KLANKBEELD II 19e en 20e Eeuw

De Cursus KLANKBEELD II 19e-20Eeuw, kan nog op worden ingeschreven! In deze cursus laten Gert Riemersma en Gert Visser in 5 dinsdagmiddagen U genieten van de mooiste kunstuitingen van de laatste twee eeuwen. Beeldende kunst wordt geïllustreerd door muziek en muziek wordt begeleidt met beelden. Start 30 oktober om 14.00 uur.

Expositie PAPIER Kunst

In de galerie van ons Kunstencentrum K38 is ‘PAPIER Kunst’ te zien met werk van 9 kunstenaars, waaronder Anna van Bohemen.

Op de kunstacademie St. Joost te Breda, heeft Anna haar opleiding gedaan. Naast het maken van eigen werk heeft zij 25 jaar lesgegeven. Haar veelal driedimensionaal werk heeft als hoofdthema de vergankelijkheid en kwetsbaarheid van de materie.

Papier, textiel, ijzer, hout, verf, was en olie zijn materialen waarmee ze werkt. Anna van Bohemen’s werk heeft een bezielde en mysterieuze uitstraling. Het raakt je.

De opening van de expositie heeft plaatsgevonden op vrijdag 12 oktober 

door de Groningse Stadsdichter Lilian Zielstra.

Delicate werken met minutieuze details tot grote drie-dimensionale werken. Van subtiel papiersnijwerk tot architectonische vormen. Fascinerend is de tegenstelling van kwetsbaarheid en kracht van het materiaal.

Negen kunstenaars tonen hun werk gemaakt van papier; 

Noor Agter, Katja Berkenbosch, Anna van Bohemen, Claudia Eikendal,  Jan Hoff, Karla Kassenaar, Eva Kipp, Ria van Krieken, Monique Ramakers. 

Claudia Eikendal


De expositieperiode is 13 oktober t/m 4 november 2018.

Open van woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur.
Entree €2,- Pashouders K38 en kinderen tot 18 jaar gratis.

Deze expositie is georganiseerd door de Sectie Beeldende Kunst van de Culturele Kring Roden.

*

U kunt zich nu nog opgeven voor

U kunt zich nu nog opgeven voor

de Cursus ‘KLANKBEELD II’ (5x)

Zie onze AGENDA pagina voor info of mail evanderkolk@xs4all.nl

Jan Wiegers ‘De Ploeg’

*

In deze link aandacht voor de nieuwe privacywetgeving: de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Op 25 mei 2018 werd deze wet van kracht. In het kader van deze wet hebben wij er alles aan gedaan om Kunstencentrum K38 AVG proof te maken.