Ontmoeting met Dementie

Vrijdag 29 maart om 16.00 uur heeft Herman van Hoogdalem, bekend van ‘Gezichten van dementie’ in het Drents Museum, samen met Kirsten Ipema, wethouder Noordenveld, deze wel zeer bijzondere expositie, geopend.

In samenwerking met, en gedurende een 3-maanden lange docentschap aan studenten van de Academie Minerva in Groningen, is er een expositie ontstaan met daaromheen vele workshops, lezingen en muzikale activiteiten, voor mensen met dementie, hun naasten en zorgverleners, en bezoekers van het Kunstencentrum.

Zie ook onze Agenda voor alle activiteiten omtrent deze expositie, waaraan u kunt deelnemen.

Workshops, lezingen, rondleidingen en natuurlijk muzikale bijeenkomsten!

Muziekworkshop “leren musiceren met mensen met dementie” – Foto’s Laetitia Schweitzer.

 

Zie HIER de video van de opening, gemaakt door Piet van de Riet.

En de link naar Facebook voor de foto’s van de opening.

 
 

 

Geopend van woensdag t/m zondag van 13.00 t/m 17.00 uur.

*

In deze link aandacht voor de nieuwe privacywetgeving: de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Op 25 mei 2018 is deze wet van kracht gegaan. In het kader van deze wet hebben wij er alles aan gedaan om Kunstencentrum K38 AVG proof te maken.   

*

Wij hebben de mogelijkheid voor mindervaliden, om in de bovenruimte van K38 te komen.

Er zijn op de beneden en boventrap, zitstoel-liften geïnstalleerd en daar kunt u, onder begeleiding van onze gastpersonen, gebruik van maken. Voelt u zich welkom om aan lezingen, workshops e.d. mee te doen.

*

PARKEREN gelieve niet in de straat bij de ingang, maar PARKEREN kunt u, aan de Kanaalstraat aan de voorzijde van ons Kunstencentrum, en op het aan de schuin-overkant gelegen grote parkeerterrein van de VRIJBUITER/INTERSPORT.

Alleen INVALIDE PARKEREN kun u bij ons achter op de parkeerplaats, achterom door het blauwe hek. Daar zijn 2 aparte vakken gereserveerd voor invalide parkeren. Ingang naar ons Kunstencentrum kan dan via de achterdeur op het plein. De gastvrouw/heer zal u daarbij helpen.

Instagram
Facebook