Het Kunstencentrum K38 te Roden bestaat 5 jaar! Een prachtige reden om dit te vieren.

Ter gelegenheid van dit vijfjarig bestaan organiseren wij de expositie ‘Kleur en Variatie. Een greep uit de Drentse Beeldende Kunst na 1945’.

Geopend op 8 november en te bezichtigen t/m 1 december 2019.

Deze expositie werd feestelijk geopend door Dhr. Cees Bijl, gedeputeerde van de provincie Drenthe, en Dhr. Jeroen Westendorp van de Gemeente Noordenveld.

          

Sjouke Dekker, jarenlang coördinator van Centrum van Beeldende Kunst Drenthe, gaf een toespraak. Jankees Braaksma speelde een muzikaal intermezzo van Telemann, en er was muzikale omlijsting van De Serenade Sisters.

Voor het bekijken van de openingsvideo zie HIER.

Voor meer foto’s op Facebook zie de link HIER.

Donderdag 21 november de lezing van drs. Anne Knipping en op

zondag 24 november de geweldige muziekmiddag met Orkest Adorable!

Zie onze Agendapagina en geef u tijdig op!

*

U kunt zich alvast opgeven voor de lezing van Anne Knipping op 21 november om 20.00 uur en voor Orkest Adorable op 24 november van 14 – 16 uur.

Entree € 5,- inclusief een bezoek aan de expositie ‘KLEUR en VARIATIE’ in de galerie, en gratis koffie of thee. Voor Vriendenpashouders van K38 kost de entree € 3,-

*Opgave reserveringen kan HIER onder vermelding van naam en datum evenement.

*

 

*

 

Zie HIER de link naar onze vacatures – 

*

In deze link aandacht voor de nieuwe privacywetgeving: de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Op 25 mei 2018 werd deze wet van kracht. In het kader van deze wet hebben wij er alles aan gedaan om Kunstencentrum K38 AVG proof te maken.