U kunt zich nog inschrijven voor de activiteiten van de zomerse kunstmanifestatie ‘WaT ’n KuNsT’ 2019 in Roden!

Bijvoorbeeld voor de Masterclasses op vrijdag 23 augustus, voor de Kunstmarkt op zondag 25 augustus met uw eigen kraam en/of het Walking Dinner! Ook zijn er de kunstdemonstraties, muzikale optredens en het Kunstgala met de ‘Kunst en Cultuur Award’ uitreiking op zaterdag 24 augustus. Het belooft weer een grandioos zomers en cultureel weekend te worden. 

Zie ook HIER voor meer informatie over ‘WaT ‘n kuNsT’ 2019.

*

De Sectie Beeldende Kunst van de CKR heeft een prachtige en toegankelijke expositie genaamd ‘Het Model’ georganiseerd, welke opent op vrijdag 24 mei om 16.oo uur.

Antje Sonnenschein, docent en beeldend kunstenaar zal de tentoonstelling openen en Pieter Bosma, accordeonist, zal de muzikale omlijsting verzorgen.

Er is inspirerend werk te zien van Wiea Duintjer, Liesbeth Geenen, Kirsti Hadderingh, Jolanda Kieneker, Carolien van Olphen, Sieuwke Ronner, Martha Veldthuis en Marlies Vonk.

Deze tentoonstelling is te bezichtigen van 25 mei tot en met 16 juni 2019

Werk van Carolien van Olphen

 

Werk van Liesbeth Geenen

*

Vergeet u niet u tijdig op te geven voor Kladwerk3 op 9 juni van 14 – 16 uur.

Het beloofd een muzikaal feestje te worden op het binnenplein, het Jelly van den Boschplein, van het Kunstencentrum K38.

Toegangsprijs € 10,- is inclusief een bezoek aan de expositie ‘Het Model’ in de galerie.

Opgave reservering kan HIER onder vermelding van naam en datum evenement.

Contant betaling aan de deur.

*

Zie HIER de link naar onze vacatures – 

*

In deze link aandacht voor de nieuwe privacywetgeving: de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Op 25 mei 2018 werd deze wet van kracht. In het kader van deze wet hebben wij er alles aan gedaan om Kunstencentrum K38 AVG proof te maken.