20 jaar Verkuno!

Op 30 juni 2019 vierde Verkuno hun 20 jarig bestaan. Verkuno is de Vereniging van Professionele Beeldende Kunstenaars en Vormgevers in de gemeente Noordenveld.

Wij feliciteren hen van Harte!  Zie voor meer informatie Verkuno.nl

*

De opening van de Verkuno expositie BEROERING was op vrijdag 21 juni met de tekenperformance ‘Witte sporen op Zwart’.

Zie HIER de foto’s in een link naar ons Facebook account.

 

Elke vrijdag zal er een kunstenaars aanwezig zijn in de ‘tekenwerkplaats’ in de galerie, waar u zelf ook tekensporen kunt achterlaten.

Op zondag 7 juli was er een Artists Talk: een forumgesprek tussen kunstenaars en publiek. O.l.v. moderator Theo van Egeraat. De deelnemende kunstenaars nodigen ieder uit om deze Ode aan het Tekenen zelf te ervaren: Allie van Altena, Ans Courtier, Peter Dijk, Marleen van Engelen , Maxelant Harmsze, Faisel Saro, Wilhelmina Zoutewelle.

 

*

LUSTRUM K38 –

Vergeet u niet u tijdig op te geven voor Pot Baumgarten and Friends op 18 augustus van 14 – 16 uur.

Het beloofd weer een muzikaal feestje te worden op het binnenplein, het Jelly van den Boschplein, van het Kunstencentrum K38.

Toegangsprijs is nu gereduceerd naar € 5,- en inclusief een bezoek aan de expositie ‘ZOMER in mijn hoofd’ in de galerie, en gratis koffie of thee.

Voor Vriendenpashouders van K38 kost de entree € 3,-

Opgave reservering kan HIER onder vermelding van naam en datum evenement.

Contante betaling aan de deur.

*

U kunt zich nog inschrijven voor de activiteiten van de zomerse kunstmanifestatie ‘WaT ’n KuNsT’ 2019 in Roden!

Bijvoorbeeld voor de Masterclasses op vrijdag 23 augustus, voor de Kunstmarkt op zondag 25 augustus met uw eigen kraam en/of het Walking Dinner! Ook zijn er de kunstdemonstraties, muzikale optredens en het Kunstgala met de ‘Kunst en Cultuur Award’ uitreiking op zaterdag 24 augustus. Het belooft weer een grandioos zomers en cultureel weekend te worden. 

Zie ook HIER voor meer informatie over ‘WaT ‘n kuNsT’ 2019.

*

 

Zie HIER de link naar onze vacatures – 

*

In deze link aandacht voor de nieuwe privacywetgeving: de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Op 25 mei 2018 werd deze wet van kracht. In het kader van deze wet hebben wij er alles aan gedaan om Kunstencentrum K38 AVG proof te maken.