Expositie WOOL is COOL 2

Op 17 februari is er een workshop voor volwassenen en

op 20 februari is er een middag voor de kinderen. 

Zie onze Agenda pagina. U kunt zich nog opgeven!

Gezelligheid en wol in K38 – foto door Afra Hartog.

De sectie Beeldende Kunst van de Culturele Kring Roden, organiseert t/m 24 februari, de expositie WOOL IS COOL 2, welke werd geopend op vrijdag 1 februari door Henny Zikken, met muzikale omlijsting door Ronald Nihot.

Deelnemende kunstenaars zijn: Meta Geerts, Viola Holman, Irma Frijlink, Annie Veldkamp, Klara van Langevelde, Afra Hartog, Gea van Ecken Astrid Polman.

Onderwerpen zijn Kwetsbaarheid, Verbinding, Vergankelijkheid, Mens en Natuur.

U bent elke openingsdag welkom om deel te nemen aan de interactieve tafel in de galerie, om te midden van de kunstwerken, de technieken zelf te ervaren. WOOL is COOL 2 te bezichtigen t/m 24 februari.

Zie ook de bijbehorende workshops en activiteiten op onze Agenda pagina en via de website van de Culturele Kring Roden.

Ook op Handwerkwereld.com staat een mooie vermelding – zie HIER

Zie de openingsvideo HIER

Gea van Eck

Klara van Langevelde
Astrid Polman

*

Kunstencentrum K38 vereerd met internationaal bezoek.

Zaterdag 19 januari 2019, kreeg het Kunstencentrum K38 internationaal bezoek. Een delegatie uit Japan, China, Koeweit en Saoedi-Arabië bezocht de unieke expositie FLORALE Kunst.

Berend Krottje vertelt over zijn kunst

Als eerste expositie in het lustrumjaar 2019 heeft Kunstencentrum K38 iets vernieuwends. De expositie ‘Florale kunst’ biedt een podium voor niet-alledaags ‘bloemwerk’. 

Deelnemers aan de expositie zijn: Sjouke Bouius, Anita Hoekstra, Debbie Kölling, Jantine Koppert, Berend Krottje, Hilde Trip, Reina Visser, Johan Wolfard en Janny Zandberg.

*

In deze link aandacht voor de nieuwe privacywetgeving: de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Op 25 mei 2018 werd deze wet van kracht. In het kader van deze wet hebben wij er alles aan gedaan om Kunstencentrum K38 AVG proof te maken.