Zie HIER de compilatievideo van de K38 exposities in 2022.

*

Eigenzinnige expositie ‘Kunst of Design’ in K38.

Deze is nog te bezichtigen tot en met zondag 12 februari. In deze tentoonstelling ‘Kunst of Design’ worden werken getoond van 9 kunstenaars/ontwerpers. 

Vernieuwing, moderne ambacht, bijzondere materialen, duurzaamheid en eigenzinnige vormgeving. Design is Kunst. Kunst is Design. Intrigerende Design is kunst dat je kunt gebruiken. 

Zie HIER de video op YouTube, met een impressie van deze tentoonstelling.

Zie HIER de foto’s van de opening op Facebook.

Werken van Peter Kiewied, Ilse Evers, Ida Venhuizen, Celine Chermin, Marc Paulusma, Jeanet Metselaar, Ria van der Linden, Willem Kolvoort en Mirjam Kerstholt. 

 

Beleef het, ontdek het en herken het. De Kunstwinkel K38 zal ook worden gevuld met kleine werken van deze kunstenaars, die direct mee te nemen zijn.

‘Kunst of Design’ is te bezichtigen van 14 januari tot en met zondag 12 februari.

*

Tot en met 8 januari was de tentoonstelling ‘Fragmenten’ te bezichtigen. Het was een afwisselende expositie met werken van Henk van Donk,  Thea HoekMoniek WestermanMarleen van EngelenHans van der MarkPeter Boersma, Ina Fekken, Nadja WillemsMachteld Kee en Maxelant Harmszen.

*

Wij zijn nog steeds dringend op zoek naar

een Secretaris en een Beheerder

voor Kunstencentrum K38!

Interesse?? Neem dan hier contact op met Leo van der Heiden

 

 

*

*

In deze link aandacht voor de nieuwe privacywetgeving: de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Op 25 mei 2018 werd deze wet van kracht. In het kader van deze wet hebben wij er alles aan gedaan om Kunstencentrum K38 AVG proof te maken.