Expositie SALON XX van Verkuno

Op vrijdag 7 december om 20.00 uur opent Peter Dijk, voorzitter van Verkuno, de tot de nok toe gevulde expositie SALON XX van Verkuno! De kunstenaars hebben elk 3 werken in elke zaal, dus u begrijpt, er valt veel te bekijken!

*

In de Gemeente Noordenveld werd dit jaar op allerlei plaatsen aandacht besteed aan de 100-jarige geboortedag van de bekende Drentse dichter Peter van der Velde. Peter van der Velde is bekend als auteur van korte verhalen, gedichten, cabaretteksten en liedjes.

De Jeugdexpositie ‘Ronerborg en Peter van der Velde’ is in de bovengalerie te bezichtigen van 28 november t/m 14 december.

*

De speciale editie van het Drents Literair Tiedschrift ROET is nu ook te koop in K38 voor slechts € 4,-. In deze editie zijn naast gedichten van Peter van der Velde, ook gedichten van collega’s te lezen, en staan de vele kunstwerken die nu in de expositie ‘in WOORD en BEELD’ te zien zijn, ook afgedrukt! Vraagt u gerust om een exemplaar in te zien!

*

In deze link aandacht voor de nieuwe privacywetgeving: de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Op 25 mei 2018 werd deze wet van kracht. In het kader van deze wet hebben wij er alles aan gedaan om Kunstencentrum K38 AVG proof te maken.