Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gedichtenavond met dichter Arjen Boswijk

19 april 2019, 19:30 t/m 21:30

- €5,

Gedichtenavond met dichter Arjen Boswijk uit Groningen.  Arjen heeft 2 jaar lang “meegelopen” in Maartenshof en zijn ervaringen in gedichten vertaald. Hij zal deze avond voordragen uit de gedichtenbundel “Gedichten om niet te vergeten” en over zijn ervaringen vertellen. Zie ook: www.arjenboswijk.nl

Vrijdag 19 april van 19.30 – 21.30 uur.

Om 21.00 uur is de uitslag van de gedichtenwedstrijd rond het thema “dementie”. Voor de shortlist zijn er al 5 gedichten geselecteerd die op posters in K38 hangen. De jury bestaat uit  dichter en neerlandicus John Vorenkamp (voorzitter), Correen Dekker – docent  Nederlands en voormalig redacteur bij Poetry International – en Henriëtte Bolt van de Bibliotheek in Leek.  De avond is voor iedereen.

Bezoekers van de expositie kunnen op een van de 5 poster-gedichten stemmen.

De uitslag van deze publieksprijs is maandagmiddag 22 april om 16 uur (2e paasdag).

Het aantal plaatsen is beperkt, daarom moet u zich hiervoor tevoren aanmelden. De kosten voor deelname per activiteit zijn € 5,- per persoon, inclusief uw bezoek aan de expositie en een kop koffie/thee.

Alle activiteiten vinden plaats boven in de activiteitenruimte van K38. Er is een traplift aanwezig.

Voor meer informatie en aanmelden: dementie@kunstencentrumk38.nl

 

“Ontmoeting met dementie” een expositie door studenten van Academie Minerva. De expositie is een neerslag van een 3 maanden lange ontmoeting met mensen met dementie. De studenten zijn begeleid door kunstenaar/ docent Herman van Hoogdalem die zelf o.a. bekend is van zijn aquarellen “Gezichten van dementie” in het Drents Museum in 2013.
Rondom deze expositie zijn er allerlei activiteiten: workshops, muziek, lezingen. Een aantal zijn speciaal voor mensen met dementie (en hun naasten). De meeste activiteiten vinden plaats in de activiteitenruimte van K38 (traplift aanwezig), een enkele bij de buren – TSR.

Dichter Arjen Boswijk

Gegevens

Datum:
19 april 2019
Tijd:
19:30 t/m 21:30
Kosten:
€5,
Evenement Categorie:

Gegevens

Datum:
19 april 2019
Tijd:
19:30 t/m 21:30
Kosten:
€5,
Evenement Categorie: