Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Taxatiedag voor de KUNSTVEILING

30 oktober

VEILINGDAG: ZONDAG 13 NOVEMBER 2022

 

Taxatiedag: zondag 30 oktober 2022 van 11 – 17 uur in K38.
Het te veilen object kan vanaf 11 uur getaxeerd worden, hiervoor hoeft u zich niet op te geven. U dient het volgende mee te nemen: een uitprint van een foto van het werk met, indien mogelijk, een zichtbare signatuur, naam van de kunstenaar, de afmetingen, techniek, jaar en de titel. De objecten die na de taxatie voor de veiling in aanmerking komen, kunnen in K38 opgeslagen worden tot en met de veilingdatum.
Zowel de taxatie als de veiling wordt gedaan door Richard ter Borg, bekend van zijn Kunsthandel, galerie en veiling in Groningen. Hij taxeert de waarde van de ingebrachte kunstwerken en adviseert over de inbreng en de startprijs.
Digitaal aanmelden per email via heetla@home.nl kan tot en met 30 oktober met de volgende gegevens:
een duidelijke foto van het werk met een zichtbare signatuur, de naam van de kunstenaar, de afmetingen, de techniek, de titel en de reële verwachte verkoopprijs.
Catalogus op de website.  De aanmeldingen van de taxatiedag en digitaal, worden met een foto en de daarbij aangeleverde informatie opgenomen in de veiling catalogus van Kunstencentrum K38.
Inbrengdagen: dinsdag 8 en woensdag 9 november van 11 – 17 uur, kunnen de digitaal aangemelde en geaccepteerde objecten worden ingeleverd bij K38.

 

Kijk- en veilingdag: om 11 uur is K38 geopend voor bezichtiging, voorafgaande aan de veiling, welke exact om 13 uur zal beginnen.

 

*

Deelnamegeld: Na de taxatie zal per op de veiling ingebracht object €10,- als deelnemersbijdrage in rekening gebracht worden. Bij aanmelding op de taxatiedag kan ter plekke ook per pin worden betaald . De deelnemersbijdrage voor de digitaal aangemelde objecten kan ook per pin worden betaald op de inbrengdag. Er kunnen maximaal 5 objecten op de veiling worden in gebracht.

Verzekering: Alle objecten die in bewaring worden gegeven in het Kunstencentrum zijn verzekerd.

Verkoopvoorwaarden:

De koper betaalt 100% van de verkoopprijs
De verkoper ontvangt 80% van de verkoopprijs

K38 ontvangt de courtage van 20%

De Netto-opbrengst = (deelnamegeld + courtage – gemaakte kosten) is bestemd voor een goed doel:

een project voor een bijdrage aan het online- onderwijs in Oekraïne door de gemeente Noordenveld.

De afrekening van de verkochte objecten op de veiling gebeurt ter plekke. Bij afwezigheid van de verkoper zal het bedrag minus courtage worden overgemaakt op de opgegeven rekening.

Parkeren is mogelijk op de beperkte parkeerplaats achter het Kunstencentrum. Ingang aan het Schoollaantje. Beter is nog: op de grote parkeerplaats, schuin tegenover K38 aan de Kanaalstraat, bij de Kampeerhal Roden. Het centrum van Roden is ook per OV goed bereikbaar. De wandeling naar K38 vanaf de bushalte is ongeveer 400 meter.

Voor meer informatie: heetla@home.nl

 

Gegevens

Datum:
30 oktober
Evenement Categorie:

Locatie

Kunstencentrum K38
Kanaalstraat 38
Roden, Netherlands
+ Google Maps
Site:
kunstencentrumk38.nl

Gegevens

Datum:
30 oktober
Evenement Categorie:

Locatie

Kunstencentrum K38
Kanaalstraat 38
Roden, Netherlands
+ Google Maps
Site:
kunstencentrumk38.nl