Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ‘Mandala Schilderen’ o.l.v. Jan Kenter

6 april 2019, 14:00 t/m 15:00

- €5,

Workshop “Mandala Schilderen” o.l.v. kunstenaar Jan Kenter.
Aan de hand van voorbedrukte mandala’s geeft u zelf een (kleurrijke) invulling aan deze universele en sierlijke vormen. Creatief, rustgevend en gezellig. Zo makkelijk of moeilijk als u zelf wilt
😊
Alle benodigde materialen zijn aanwezig. Er zijn vrijwilligers voor een extra helpende hand.

Deze activiteit is speciaal bedoeld voor ca. 6 – 8  mensen met dementie, en hun partner/ mantelzorger.

Zaterdag 6 april van 14.00 – 15.00 uur.

Deze workshop vindt plaats bij de buren van K38: Teken – en Schildergroep Roden, in de koffiekamer op de begane grond. Schoollaantje, entree via het oude schoolplein.

Het aantal plaatsen is beperkt, daarom moet u zich hiervoor tevoren aanmelden. De kosten voor deelname per activiteit zijn € 5,- per persoon, inclusief uw bezoek aan de expositie en een kop koffie/thee.

Voor meer informatie en aanmelden: dementie@kunstencentrumk38.nl

*

“Ontmoeting met dementie” een expositie door studenten van Academie Minerva. De expositie is een neerslag van een 3 maanden lange ontmoeting met mensen met dementie. De studenten zijn begeleid door kunstenaar/ docent Herman van Hoogdalem die zelf o.a. bekend is van zijn aquarellen “Gezichten van dementie” in het Drents Museum in 2013.
Rondom deze expositie zijn er allerlei activiteiten: workshops, muziek, lezingen. Een aantal zijn speciaal voor mensen met dementie (en hun naasten). De meeste activiteiten vinden plaats in de activiteitenruimte van K38 (traplift aanwezig), een enkele bij de buren – TSR.

Gegevens

Datum:
6 april 2019
Tijd:
14:00 t/m 15:00
Kosten:
€5,
Evenement Categorie:

Gegevens

Datum:
6 april 2019
Tijd:
14:00 t/m 15:00
Kosten:
€5,
Evenement Categorie: