Met uw hulp kan Kunstencentrum K38 open blijven

Sinds 1977 tot 2014 was er in de gemeente Noordenveld een expositieruimte, die niet commercieel van opzet was. Eerst in ‘t-Achterhoes naast Museum Kinderwereld te Roden en vanaf 1988 in het Koetshuis bij Havezate Mensinge. Al die jaren hebben kunstenaars en vrijwilligers er voor gezorgd, dat de bezoekers kennis konden maken met veel uiteenlopende vormen van hedendaagse kunst. De laatste 15 jaren organiseerden VERKUNO en de CKR die tentoonstellingen, die jaarlijks door ca 7000 bezoekers werden bezocht!

Stichting Mensinge heeft gekozen voor een andere bestemming van het Koetshuis. VERKUNO en de CKR wilden hun publiek niet in de kou laten staan en hebben daarom Stichting Galerie opgericht. In samenwerking met de gemeente Noordenveld is gekozen voor het gebouw van de voormalige school De Haven aan de Kanaalstraat te Roden. Deze school is nu verbouwd om plaats te bieden aan het nieuwe Kunstencentrum K38!

Aan de Kanaalstraat heeft de gemeente Noordenveld er absoluut een juweeltje bij! In het Kunstencentrum K38 zijn weer tentoonstellingsruimtes voor beeldende kunst. Er zal een veelkleurig palet van zeer uiteenlopende exposities te zien zijn, zowel binnen als buiten. Aan deze tentoonstellingen zullen Nederlandse en buitenlandse kunstenaars mee kunnen doen zoloft 50 mg. In Kunstencentrum K38 is tevens een activiteitenruimte aanwezig, waar lezingen, workshops, cursussen, kleine festivals, kortom allerlei activiteiten een plek kunnen vinden. Alle verschillende ruimtes zijn te huur.

Wilt u hieraan bijdragen? Dat kan door het overmaken van € 5 of een veelvoud daarvan op bankrekening NL09 RABO 0148 9578 46 tnv Stichting Galerie onder vermelding van OPEN K38!

Als u tevens uw e-mailadres vermeldt, ontvangt u de Nieuwsbrieven van K38! Bedrijven en organisaties kunnen bij een sponsoring van € 250,- of meer gratis adverteren in de Nieuwsbrief en kunnen vermeld worden op de website van K38.