DRIESTROMENLAND

De expositie ‘Driestromenland’ is nu te bezichtigen tot en met zondag 28 juli.

Deze expositie is georganiseerd door vier noordelijke kunstenaars, die elk werken vanuit een verschillende discipline, met de kunstenaars:

Harry Tuinman met schilderijen/collages,

Will Vos met beelden,

Jasper Oostland met figuratieve schilderijen en

Aletta Top toont mixed media/collages. 

Door de verschillende technieken zijn zij met elkaar verbonden door de interne drijfveer om te willen creëren. Letterlijk vertaald betekent ‘Driestromenland ‘gebied waar drie rivieren doorheen stromen’.

Laat je verrassen door de intuïtief gemaakte beelden van Will Vos, de vrolijke dieren in menselijke situaties van Jasper Oostland, de geabstraheerde schilderijen en collages van Harry Tuinman en de sfeervolle herinneringsbeelden ‘Instant memories’ van Aletta Top

Zie HIER de video via YouTube.

Ook in de Kunstwinkel K38 zullen kleinere werken, kaarten en kalenders te zien en te koop zijn.

 

*

De expositie ‘GROEN’ was te bezichtigen tot en met 30 juni 2024.

Groen verwijst naar kunstvormen die zich bezighouden met milieukwesties, zoals hergebruik en duurzaamheid, maar ook voor liefde en aandacht voor de natuur, de materialen uit de natuur en het creëren van bewustzijn van onze relatie met de natuur. In deze expositie laat iedere kunstenaar zijn eigen kijk op GROEN zien.

Zie HIER de video op YouTube.

Met de kunstenaars: Tim Blaauw, Flos Pol, Angelique van der Valk, KStudio, Sibrich Veenland, Phlox van Oppen en Bert Klaver.

*

VERKUNO, Vereniging van beeldende kunstenaars Noordenveld, bestaat 25 jaar!

Was te zien tot en met 2 juni 2024.  Zie ook www.verkuno.nl

*

‘Zin in Kunst’ door Kunstgroep Køninklijk Chiq, was te zien tot en met 5 mei!

*

‘AAIBAAR’ was te bezichtigen tot en met 7 april.

*

De expositie ‘Paper Art’ was te bezichtigen tot en met 10 maart 2024.

*

Wij zijn nog steeds op zoek naar een Secretaris, een Beheerder

en Gastvrouwen en Gastheren

voor Kunstencentrum K38!

Interesse?? Neem dan hier contact op met Jan van der Kolk

 

*

*

Wij hebben ook de mogelijkheid voor mindervaliden, om in de bovenruimte van K38 te komen.

Er zijn op de beneden en boventrap, zitstoel-liften geïnstalleerd en daar kunt u, onder begeleiding van onze gastpersonen, gebruik van maken. Voelt u zich welkom om aan lezingen, workshops e.d. mee te doen.

*

PARKEREN gelieve niet in de straat bij de ingang, maar PARKEREN kunt u, aan de Kanaalstraat aan de voorzijde van ons Kunstencentrum, en op het aan de schuin-overkant gelegen grote parkeerterrein van de VRIJBUITER/INTERSPORT.

INVALIDE PARKEREN kun u bij ons achter op de parkeerplaats, achterom door het blauwe hek. Daar zijn aan de linkerkant 2 aparte vakken gereserveerd voor invalide parkeren.

Ingang naar ons Kunstencentrum kan nu ook door de voordeur. Er is een nieuwe oprit gemaakt en er zijn automatische openende deuren.

*

In deze link aandacht voor de nieuwe privacywetgeving: de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Op 25 mei 2018 is deze wet van kracht gegaan. In het kader van deze wet hebben wij er alles aan gedaan om Kunstencentrum K38 AVG proof te maken.   

*

U kunt ook informatie, foto’s en video’s, evenementen vinden op onze Instagram en Facebook accounts.

Klik op de link hieronder en bevriend ons.

Instagram
Facebook