EVENWICHT

De nieuwe expositie ‘EVENWICHT’ is een expositie van de Kunstenaarsgroep Tynaarlo.

Maar liefst 16 kunstenaars van de kunstenaarsvereniging VanTyNaarLo laten hun licht schijnen over ‘Evenwicht’. Dit resulteert in heel divers werk.

Het gaat over (verstoord) evenwicht in de natuur, over (on)evenwichtigheden in de maatschappij, over het zoeken naar evenwicht in kleur en compositie, en over hoe mens en dier de balans proberen te vinden.

De deelnemende kunstenaars zijn:

Hilde Barendse, Diek Boerman, John Dilling, Anette Ebert, Jose Geertzen, Linda Keuris, Bernard van Loon, Wim Peters, Jitske Rinsma, Mare Sliedrecht, Jeichien Stapel, Peter Tholen, Hieke Veenstra, Gerda Veldman, Maya Vermeulen en Paul van der Veur.

Zie de video HIER op YouTube.

Deze tentoonstelling is te bezichtigen tot en met zondag 10 december.

*

In onze Kunstwinkel K38 zullen werken van Hannie Bushoff te zien en te koop zijn.

*

‘Astonishing Facts of Nature’ was te bezichtigen tot en met 12 November. 

Joke M. Wieringa en Evert van Fucht hebben de waarneming in de natuur vorm gegeven, door te werken met de materialen waarin zij kundig zijn.  Zij liet hier zeer fragile pen- en penseelstreken zien, het is bijna breekbaar te noemen.  

Evert werkt ruimtelijk. Hij gebruikt voor zijn sculpturen, gegoten bronsplaten. Deze worden uitgesneden, vervormd en gelast. 

Zie de video op Facebook HIER 

*

Wij zijn nog steeds op zoek naar

een Secretaris en een Beheerder

voor Kunstencentrum K38!

Interesse?? Neem dan hier contact op met Jan van der Kolk

 

*

*

Wij hebben ook de mogelijkheid voor mindervaliden, om in de bovenruimte van K38 te komen.

Er zijn op de beneden en boventrap, zitstoel-liften geïnstalleerd en daar kunt u, onder begeleiding van onze gastpersonen, gebruik van maken. Voelt u zich welkom om aan lezingen, workshops e.d. mee te doen.

*

PARKEREN gelieve niet in de straat bij de ingang, maar PARKEREN kunt u, aan de Kanaalstraat aan de voorzijde van ons Kunstencentrum, en op het aan de schuin-overkant gelegen grote parkeerterrein van de VRIJBUITER/INTERSPORT.

INVALIDE PARKEREN kun u bij ons achter op de parkeerplaats, achterom door het blauwe hek. Daar zijn aan de linkerkant 2 aparte vakken gereserveerd voor invalide parkeren.

Ingang naar ons Kunstencentrum kan nu ook door de voordeur. Er is een nieuwe oprit gemaakt en er zijn automatische openende deuren.

*

In deze link aandacht voor de nieuwe privacywetgeving: de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Op 25 mei 2018 is deze wet van kracht gegaan. In het kader van deze wet hebben wij er alles aan gedaan om Kunstencentrum K38 AVG proof te maken.   

*

U kunt ook informatie, foto’s en video’s, evenementen vinden op onze Instagram en Facebook accounts.

Klik op de link hieronder en bevriend ons.

Instagram
Facebook