Aankomende expositie ‘SALON op Uitnodiging’

Gelukkig zijn wij weer open!
De aankomende expositie ‘SALON op Uitnodiging’ van Verkuno
zal onze deuren op zaterdag 5 december 13.00 uur openen.
 
Deze tentoonstelling heeft dit jaar een bijzondere invulling!
Leden van Verkuno nodigen ieder een voor hun speciale gast uit. Het werk van de gast wordt om artistieke redenen gewaardeerd door het Verkuno-lid of er kan sprake zijn van een jarenlange inspirerende vriendschap tussen beide kunstenaars of een docent toont werk van een talentvolle leerling.
Deze tentoonstelling zou je niet willen missen!
 
 
*
 

Werk van Wouter Berns in de expositie ‘Kunst met een Kwinkslag’

Wegens de gesloten periode inzake coronamaatregelen, is de expositie ‘Kunst met een Kwinkslag’  uitgesteld tot juni 2021.

HIER kunt u de actuele informatie van het RIVM lezen.

*

 

Nu weer weer open mogen, kunt u erop vertrouwen, dat de coronaregels in de galerie zorgvuldig worden nageleefd, zodat er voldoende ruimte is, om het werk te kunnen bewonderen. Wees welkom en meld u zich bij de gastvrouw/heer op de dag van aankomst. 

Wij hebben de galerie zodanig georganiseerd, dat wij uw veiligheid, en dat van onze gastvrouwen, gastheren en suppoosten, goed kunnen garanderen. Natuurlijk is de anderhalve meter afstand, evenals een mondkapje, een verplichting.

 

 

 

Onder voorbehoud dat er geen nieuwe overheidsmaatregelen komen, verwelkomen wij u graag terug voor het volgende programma: 

  • November; ‘Kunst met een Kwinkslag’ door de sectie BK van de CKR. – uitgesteld tot juni 2021
  • December; Eindejaar Salon van Verkuno.

*

Wij hebben de mogelijkheid voor mindervaliden, om in de bovenruimte van K38 te komen.

Er zijn op de beneden en boventrap, zitstoel-liften geïnstalleerd en daar kunt u, onder begeleiding van onze gastpersonen, gebruik van maken. Voelt u zich welkom om aan lezingen, workshops e.d. mee te doen.

*

PARKEREN gelieve niet in de straat bij de ingang, maar PARKEREN kunt u, aan de Kanaalstraat aan de voorzijde van ons Kunstencentrum, en op het aan de schuin-overkant gelegen grote parkeerterrein van de VRIJBUITER/INTERSPORT.

Alleen INVALIDE PARKEREN kun u bij ons achter op de parkeerplaats, achterom door het blauwe hek. Daar zijn 2 aparte vakken gereserveerd voor invalide parkeren. Ingang naar ons Kunstencentrum kan dan via de achterdeur op het plein. De gastvrouw/heer zal u daarbij helpen.

*

In deze link aandacht voor de nieuwe privacywetgeving: de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Op 25 mei 2018 is deze wet van kracht gegaan. In het kader van deze wet hebben wij er alles aan gedaan om Kunstencentrum K38 AVG proof te maken.   

*

U kunt ook informatie, foto’s en video’s, evenementen vinden op onze Instagram en Facebook accounts.

Klik op de link hieronder en bevriend ons.

Instagram
Facebook