‘Uit de koffer’ van Verkuno

Vrijdag 13 september is de nieuwe Verkuno expositie ‘Uit de koffer’ geopend 

door Sander Baan en Kitty Boon met de performance ‘Hopefull journey’.

Reisimpressies, reisdagboeken in beeld, leporello’s en andere verrassingen worden getoond door 8 kunstenaars in aquarellen, olieverf, fotoinstallatie, leporello’s, keramiek, grafiek, schilderijen en overige technieken.

   

Zie HIER de video van de opening ‘Uit de koffer’.

*

 

Op 7 september hebben wij een prachtige vrijwilligers viering gehad bij Coco Maria.

Nogmaals wil K38 graag alle vrijwilligers bedanken voor alle inzet, tijd en medewerking die jullie ons altijd verlenen!

Zie HIER enige foto’s van die middag op Facebook. 

*

Om het 5-jarig bestaan van K38 te vieren, is er een Lustrum programma gemaakt vol muziek op het binnenplein van K38, en zijn er overige activiteiten. Deze activiteiten zijn tijdens de lopende, en ook toegankelijke, exposities.

 
U kunt zich alvast geven voor het muzikaal Lustrum evenement Orkest Adorable op 24 november op het Jelly van den Boschplein van de galerie – meer informatie vindt u HIER 
De entree is 5 Euro incl. koffie/thee/water en toegang tot de expositie – Vriendenpashouders K38 betalen € 3,-
mail naar

Zondag 24 november: Orkest Adorable

Zie HIER een video van Lustrumconcert van Pot Baumgarten & Friends.

    

*

Zondag 25 augustus op de Kunstmarkt, voltrok de burgemeester Klaas Smid om 17 uur de kunstverloting, voor de actie Shower Power (zie www.showerpower.eu). 

Wij feliciteren alle winnaars met hun prachtige kunst. Voor informatie mail naar Laetitia Schweitzer, lml.schweitzer@gmail.com;

Van Harte Gefeliciteerd, Henny Zikken.

*

Op 23 t/m 25 augustus was het weer het jaarlijkse kunstfestival WaT ‘n KuNsT. Veel muziek, dans en kunstmomenten kwamen voorbij in het centrum van Roden.  Elly Pagée is de eerste winnaar van de prachtige Kunst & Cultuurprijs van Noordenveld. Bekijk deze link voor haar interview met De Krant. De Jongtalent Prijs ging naar Candy Soda Popcorn dansgroep.

Kunst & Cultuurprijs 2019, ontworpen door Jolande van Luyk.

HIER kunt u enige foto’s zien van het weekend WaT ‘n KuNst 2019 op Facebook, en tevens HIER.

Wij hebben de mogelijkheid voor mindervaliden, om in de bovenruimte van K38 te komen.

Er zijn op de beneden en boventrap, zitstoel-liften geïnstalleerd en daar kunt u, onder begeleiding van onze gastpersonen, gebruik van maken. Voelt u zich welkom om aan lezingen, workshops e.d. mee te doen.

*

PARKEREN gelieve niet in de straat bij de ingang, maar PARKEREN kunt u, aan de Kanaalstraat aan de voorzijde van ons Kunstencentrum, en op het aan de schuin-overkant gelegen grote parkeerterrein van de VRIJBUITER/INTERSPORT.

Alleen INVALIDE PARKEREN kun u bij ons achter op de parkeerplaats, achterom door het blauwe hek. Daar zijn 2 aparte vakken gereserveerd voor invalide parkeren. Ingang naar ons Kunstencentrum kan dan via de achterdeur op het plein. De gastvrouw/heer zal u daarbij helpen.

*

In deze link aandacht voor de nieuwe privacywetgeving: de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Op 25 mei 2018 is deze wet van kracht gegaan. In het kader van deze wet hebben wij er alles aan gedaan om Kunstencentrum K38 AVG proof te maken.   

*

U kunt ook informatie, foto’s en video’s, evenementen vinden op onze Instagram en Facebook accounts.

Klik op de link hieronder en bevriend ons.

Instagram
Facebook