Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ‘Bloem vilten’ o.l.v. Jolande van Luijk

30 maart 2019, 14:00 t/m 15:00

- €5,

Workshop “Bloemen vilten” o.l.v. kunstenares Jolande van Luijk uit Peize. Jolande omschrijft het als: 

“Samen een bos bloemen vilten met lekkere geurende zeep en zacht schuim en frisse kleuren.” Uiteraard mag u naderhand uw eigen bloem mee naar huis nemen.
Deze workshop is speciaal bedoeld voor ca. 6 – 8 mensen met dementie, en hun partner/ mantelzorger. Er zijn vrijwilligers voor een extra helpende hand. 

Zaterdag 30 maart van 14.00 – 15.00 uur, eventueel met uitloop.

Deze workshop vindt plaats bij de buren van K38: Teken – en Schildergroep Roden, in de koffiekamer op de begane grond. Schoollaantje, entree via het oude schoolplein.

Opgave dementie@kunstencentrumk38.nl

Het aantal plaatsen is beperkt, daarom moet u zich hiervoor tevoren aanmelden.

De kosten voor deelname per activiteit zijn € 5,- per persoon, inclusief uw bezoek aan de expositie en een kop koffie/thee.

*

“Ontmoeting met dementie” een expositie door studenten van Academie Minerva. De expositie is een neerslag van een 3 maanden lange ontmoeting met mensen met dementie. De studenten zijn begeleid door kunstenaar/ docent Herman van Hoogdalem die zelf o.a. bekend is van zijn aquarellen “Gezichten van dementie” in het Drents Museum in 2013.
Rondom deze expositie zijn er allerlei activiteiten: workshops, muziek, lezingen. Een aantal zijn speciaal voor mensen met dementie (en hun naasten). De meeste activiteiten vinden plaats in de activiteitenruimte van K38 (traplift aanwezig), een enkele bij de buren – TSR.

 

 

Gegevens

Datum:
30 maart 2019
Tijd:
14:00 t/m 15:00
Kosten:
€5,
Evenement Categorie:

Gegevens

Datum:
30 maart 2019
Tijd:
14:00 t/m 15:00
Kosten:
€5,
Evenement Categorie: