ARTIST TALK van de expositie HIDDEN FACES

ZONDAG  14 februari om 13.00 uur

Hoe gaat dat nu eigenlijk in zijn werk? Hoe pakt zo’n kunstenaar zoiets aan? Waar begint het allemaal mee en wat komt er bij kijken?
De kunstenaars ,die mee doen aan de tentoonstelling HIDDEN FACES in Kunstencentrum K38 te Roden, doen een boekje open over hun aanpak. En die is wel heel erg verschillend per kunstenaar, dat blijkt wel! Niet alleen wat de gebruikte beeldende technieken betreft, maar ook zijn er grote verschillen in het reageren op zo’n thema! En extra leuk is, dat deze verschillende benaderingen bij de tentoongestelde werken worden vermeld! De bezoeker krijgt daardoor meer inzicht in de achterliggende gedachten en ideeën van elke exposant bij hun werkstukken. De tentoonstelling biedt de bezoeker zo een extra dimensie van (mee)beleving. Aan de bezoekers wordt op deze wijze geen extra eisen gesteld aan ervaring in kunstbeschouwing; de kunstenaar vertelt er zèlf over.

Laat u verrassen en breng een bezoek aan deze boeiende en originele expositie!

De deelnemende kunstenaars zijn: Jelly van den Bosch, Willem Corsius, Peter Dijk, Theo van Egeraat, Arien de Groot, Hans Hage, Jannie Hiskes, Rianne Kooijman, Sonja Leutholff, Fokko Rijkens, Klasiena Soepboer, Peter de Vis en Loes Wouda.

image

image

mental damages