Kunst die u moet gaan ‘ZIEN’

Kunstencentrum K38 wil jaarlijks een organisatie voor amateurkunstenaars de gelegenheid bieden zich te presenteren. Dit jaar is dat Stichting Kunstmomenten Noordenveld.

Vanaf 10 juli exposeert Kunstmomenten werk van 20 deelnemers. De titel van de tentoonstelling is ‘Zien’. Waarom gekozen is voor deze titel blijkt uit de volgende toelichting.

We kijken met onze ogen, maar zien is meer, het is de schoonheid van een kunstwerk ervaren en beleven. Het is zeker de moeite waard om de expositie te bezoeken en te ervaren met hoeveel toewijding en creativiteit de schilderijen en de beelden gemaakt zijn. Het is een overzichtstentoonstelling geworden van het werk van deze 20 inwoners van Noordenveld, wiens hobby het is om in hun vrije tijd mooie dingen te maken.Veel van hun kunstzinnige uitingen blijven vaak ten onrechte verborgen in het eigen atelier.

image

De deelnemers zijn:
Alberdientje, Dick Andriese, André Bakker, Saskia van den Berg, Heleen Bouma, Roel Brink, Hennie Buiter, Hennie Dijkstra, Kor Doewes, Joke Dunweg, Iris Groenewold, Anneke Hoes, Piet van Houten, Ans van Spronsen, Anca van Tol, John Tolsma, Maurits Valk, Ger Veenstra,
AukjeWeijer en GreetWestenbrink.

image

Kortom: een expositie die u moet gaan Zien’!

Kunstencentrum K38, Kanaalstraat 38 te Roden
Expositie ‘Zien , organisatie Stichting Kunstmomenten Noordenveld 11 juli t/m 2 augustus 2015
Open: woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur
Toegang: € 1,00. Kinderen tot 16 jaar en ‘Vrienden van K38 gratis.