*

Vacatures Vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar mensen die ons Kunstencentrum willen komen versterken. Die het leuk vinden om als vrijwilliger in een enthousiaste club, een bijdrage te leveren. Wij zijn een kunstzinnige en creatieve organisatie en organiseren exposities, workshops, lezingen en andere educatieve kunst activiteiten.

 

Wij zoeken op korte termijn:

*Penningmeester- De penningmeester is samen met de overige bestuursleden verantwoordelijk voor het beleid en bestuur van onze stichting. De penningmeester is primair verantwoordelijk voor het financiële beleid van de stichting, het opstellen van een overzicht en de begroting, jaarrekening en alle financiële transacties die zullen plaatsvinden. 

*Beheerder– Onder verantwoordelijkheid van het Bestuurslid Beheer, zorgt u samen met andere vrijwilligers, dat de dagelijkse bezigheden goed verlopen in K38. Een taak die een aantal dagdelen in de week zou kunnen vergen.

*Secretaris- De secretaris zal de diverse organisatorische taken rondom de uitvoering en besluitvorming van het bestuur kunnen verwerken, het organiseren en voorbereiden van de maandelijkse vergaderingen en de verslaglegging maken.

 

en op regulier termijn:

*Gastvrouwen en Gastheren– Vriendelijke vrijwilligers die de bezoekers van de galerie welkom heten, een entreebewijs verkopen en koffie of thee aanbieden. U bent bereid, om in overleg, een of twee maal per maand van 12.45 tot 17.00 uur beschikbaar te zijn.

 

Kunstencentrum K38 is een gezellige en kunstzinnige organisatie. Een plek waar wij samen de creatieve doelstellingen verzorgen. Het werk is onbezoldigd, en gemaakte onkosten worden vergoed.

 

Staat er hier een vacature bij die u aanspreekt, of heeft u vragen hierover, aarzel dan niet om contact op te nemen met Jan van der Kolk via beheer@kunstencentrumk38.nl

*

Lijkt het je leuk om in onze creatieve en actieve club een bijdrage te leveren, welke bijdrage dan ook,

neem dan contact op met

Leo van der Heiden, voorzitter dagelijks bestuur K38, 06 – 22490184 of l.vdheiden@hetnet.nl