Wij zoeken met spoed een ambtelijk secretaris voor het maken van verslagen van bestuursvergaderingen en voorkomende administratieve werkzaamheden van de drie samenwerkende organisaties : Culturele Kring Roden, Kunstencentrum K38 en Verkuno.

In de galerie van Kunstencentrum K38 in Roden, worden exposities georganiseerd door :


*CKR ( Culturele Kring Roden )
*Verkuno ( Vereniging van professionele kunstenaars en vormgevers )
*K38 ( Werkgroep Programmering )

Al het werk voor deze drie organisaties wordt gedaan door enthousiaste vrijwilligers.


*Wij willen aan de ambtelijk secretaris een vrijwilligersvergoeding bieden.

 

Lijkt het je leuk om in zo’n creatieve club een bijdrage te leveren neem dan contact op met

Leo van der Heiden, voorzitter K38, 06 – 22490184 of l.vdheiden@hetnet.nl

Jan Smit, voorzitter CKR, 0594 – 516456 of jansmit34@ziggo.nl

*

Vacatures Vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar mensen die ons Kunstencentrum willen komen versterken. Die het leuk vinden om als vrijwilliger in een enthousiaste club, een bijdrage te leveren. Wij zijn een kunstzinnige en creatieve organisatie en organiseren exposities, workshops, lezingen en andere educatieve kunst activiteiten.

 

Wij zoeken met spoed:

*Bestuur Secretaris– Samen met de overige bestuursleden zorgt u voor de optimale randvoorwaarden voor het werk van K38. Maandelijkse overleg- en vergadermomenten. U bent verantwoordelijk voor het opnemen van notulen en het maken van verslagen. Ook bent u vaardig in overige, indien nodig, secretariële werkzaamheden, en heeft u de mogelijkheid om hier 1 á  2 dagdelen per week aan te wijden.

 

*Ambtelijk Secretaris– In overleg met de Bestuur Secretaris zorgt u voor de praktische uitvoering van de secretariële taken. In overleg 1 á 2 dagdelen per week, soms minder.

 

*Beheerder– Onder verantwoordelijkheid van het Bestuurslid Beheer, zorgt u samen met andere vrijwilligers, dat de dagelijkse bezigheden goed verlopen in K38. Een taak die een aantal dagdelen in de week zou kunnen vergen.

 

*Gastvrouwen en Gastheren– Vriendelijke vrijwilligers die de bezoekers van de galerie welkom heten, een entreebewijs verkopen en koffie of thee aanbieden. U bent bereid, om in overleg, twee maal per maand van 12.45 tot 17.00 uur beschikbaar te zijn.

 

Kunstencentrum K38 is een gezellige en kunstzinnige Stichting. Een plek waar wij samen de creatieve doelstellingen verzorgen. Het werk is onbezoldigd, en gemaakte onkosten worden vergoed.

Staat hier een vacature bij die u aanspreekt, dan kunt u contact opnemen met Jan van der Kolk via beheer@kunstencentrumk38.nl