Wij zijn op zoek naar:

 

* Voorzitter M/V –

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste voorzitter, wellicht iemand met affiniteit voor hedendaagse beeldende kunst. 

Wij zoeken een verbinder, een teamplayer, iemand die bekend is, of zich wil verdiepen, met de culturele wereld.

Iemand die het leuk vindt om een team vrijwilligers te ondersteunen. Die zich op de hoogte houdt van fondsen, de lokale politiek en overige commerciële organisaties waarmee wij samen werken. 
Wij hebben een actief en ondersteunend bestuur, met dagelijkse medewerkers en ongeveer 80 gemotiveerde vrijwilligers, die met veel enthousiasme meehelpen K38 tot een bruisend geheel te maken.

Lijkt jou dit wel iets? En ben jij deze inspirerende geïnteresseerde? Neem dan graag contact op met Jan van der Kolk, bestuurslid en beheerder van K38, via  beheer@kunstencentrumk38.nl

 

* Beheerder – Onder verantwoordelijkheid van het Bestuurslid Beheer, Jan van der Kolk, zorgt u samen met andere vrijwilligers, dat de dagelijkse bezigheden goed verlopen in K38. Een taak die een aantal dagdelen in de week zou kunnen vergen.

 

* Secretaris  De secretaris zal de diverse organisatorische taken rondom de uitvoering en besluitvorming van het bestuur kunnen verwerken, het organiseren en voorbereiden van de maandelijkse vergaderingen, contact met externe partijen onderhouden.

*

Vacatures Vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar mensen die ons Kunstencentrum willen komen versterken. Die het leuk vinden om als vrijwilliger in een enthousiaste club, een bijdrage te leveren. Wij zijn een kunstzinnige en creatieve organisatie en organiseren exposities, workshops, lezingen en andere educatieve kunst activiteiten.

 

en op regulier termijn:

*Gastvrouwen en Gastheren – Vriendelijke vrijwilligers die de bezoekers van de galerie welkom heten, een entreebewijs verkopen en koffie of thee aanbieden. U bent bereid, om in overleg, één of twee maal per maand van 12.45 tot 17.00 uur beschikbaar te zijn.

 

*Suppoosten – Iemand met een vriendelijke en behulpzame persoonlijkheid, die goed met mensen kan omgaan en die enthousiast is over de kunsten. Je zorgt er ook een beetje voor dat de bezoekers zich houden aan de niet-aanraken regels en met voorzichtigheid de galerie kunnen betreden. De kennis over de aanwezige kunst wordt met jou gedeeld, zodat je ook bezoekersvragen kunt beantwoorden.

 

Kunstencentrum K38 is een gezellige en kunstzinnige organisatie. Een plek waar wij samen de creatieve doelstellingen verzorgen. Het werk is onbezoldigd, en gemaakte onkosten worden vergoed.

 

Staat er hier een vacature bij die u aanspreekt, of heeft u vragen hierover, aarzel dan niet om contact op te nemen met

Jan van der Kolk via beheer@kunstencentrumk38.nl

*

Lijkt het je leuk om in onze creatieve en actieve club een bijdrage te leveren,

welke bijdrage dan ook,

reageer! Wij zoeken jou!