Zien’ en ’Doen’: De amateur aan zet in K38!

Kunstencentrum K38 wil een maal per jaar een organisatie op het terrein van de amateuristische kunstbeoefening in de gelegenheid stellen hun werken te exposeren in deze prachtige nieuwe galerieruimte.

Dit jaar is gekozen voor Stichting Kunstmomenten Noordenveld. Van 11 juli t/m 2 augustus is in Kunstencentrum K38 te Roden de tentoonstelling ‘Zien’, georganiseerd door deze stichting.

 

Op deze tentoonstelling is werk te zien (en vooral te beleven!) van een twintigtal inwoners uit de gemeente Noordenveld. Het is niet uitgesloten dat bezoekers bij het zien van de verschillende werkstukken op de tentoonstelling het verlangen krijgen ook (weer?) eens de kwast te grijpen. Om die reden houdt de Teken- en Schildergroep Roden op zondag 12 juli van 13.00 tot 17.00 uur een Open Dag in haar naastgelegen atelier.

Op deze wijze sluit de TSR aan bij de tentoonstelling in K38, die deze keer volledig in het teken staat van de amateurkunst. Bij de TSR kan men te weten komen hoe daar in alle vrijheid gewerkt wordt, maar waar wel een professionele begeleider op de achtergrond aanwezig is. Stichting Kunstmomenten wil met haar activiteiten een podium bieden voor de amateurkunstenaar in onze gemeente. Heel wat leden van de TSR doen dan ook regelmatig mee. En wie weet, komt dan bij een volgende gelegenheid ook van u een werkstuk in K38 te hangen!.

 

De Open Dag van de TSR is op zondag 12 juli van 13.00-17.00 uur. Ingang via de parkeerruimte achter K38. Vrij entree.

De tentoonstelling ‘Zien’ van Stichting Kunstmomenten is in Kunstencentrum K38, Kanaalstraat38 te Roden van 11 juli t/m 2 augustus. Open: woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur Toegang: € 1,00.

Kinderen tot 16 jaar en ‘Vrienden van K38’ gratis.